Theodore Handstede (1956):

 

 

Ik ben in 1993 als spiritueel healer begonnen. In 1996 ben ik de studie Traditionele Chinese Geneeskunde met als hoofdvak Acupunctuur gaan volgen bij de Academie voor Chinese Geneeskunde 'Qinq-Bai'. Deze heb ik in 1999 succesvol afgerond.

In mijn beginperiode maakte ik gebruik van edelstenen en kreeg ik te "horen" op welke chakra's ik ze neer moest leggen. Ik voelde en/of hoorde precies waar ik met mijn vingers en handen het lichaam van de cliënt moest aanraken. Een acupuncturist die in mijn praktijk kwam wees mij erop, dat dit acupunctuurpunten waren. Mede daardoor ben ik later de studie Traditionele Chinese Geneeskunde gaan volgen. Toen ben ik nog beter gaan begrijpen wat ik aan het doen was.

Tegenwoordig vergelijk ik me met de Taoïstische Barefoot-dokter uit het oude China, die niet alleen werkte als arts, maar ook als spiritueel leraar.

Mijn talent is dat ik de blokkades in het lichaam en de aura kan voelen. Bovendien hoor ik aanwijzingen van m'n geestelijke begeleiders en krijg ik beelden te zien, die de cliënt inzicht verschaffen in zijn/haar situatie.

In al die jaren heb ik geleerd informatie betreffende oude patronen van andere levens uit de aura te lezen en bespreek ik met de cliënt. Deze patronen kunnen in het dagelijks leven aardig in de weg zitten. Inzicht hierover helpt bij de transformatie.

Samen met Julia geef ik nu Combi-healingen (combi, omdat we het samen doen) en geven we onze kennis door in onze acupressuurmassage cursus, workshops en interactieve lezingen over ons boek "Tao van Topseks".