Acupressuurmassage cursus

 

 

Onze cursus bestaat uit 10 lessen van 3 uur.
Je leert een massage waarbij je rekening houdt met het verloop van de meridianen. Als de energie weer vrij door deze meridianen kan stromen is het lichaam beter in staat om de eventuele opgehoopte spanning kwijt te raken. Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Natuurlijk zorg je door de massage ook dat het afweersysteem groter wordt. En iemand zal zich daarna weer lekker ontspannen voelen en ook vitaler.
Je leert ook vele massage technieken, waarvan vele uit de Tui-Na afkomstig zijn, maar ook technieken die Julia zelf ontwikkeld heeft.
Aan het begin van de cursus krijg je een ringbandmap (A4-formaat), waarin je het cursusmateriaal van elke les in kunt opbergen. Het lesmateriaal (ongeveer 100 pagina’s) bevat informatie over de Vijf Elementen, het Yin-Yang principe, het meridiaanverloop met nadruk op de belangrijkste acupunctuurpunten en nog veel meer kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Om alles beter te beschermen zit het in plastic insteekhoezen. Je leert op een Oosterse manier naar gezondheid te kijken.
Tijdens de lessen wordt ook praktisch geoefend, waarbij voor de pauze de ene persoon de ander masseert en na de pauze vindt de wisseling plaats.
Al doende ga je steeds meer ervaren hoe helend je handen kunnen zijn voor zowel de ander als jezelf!

 

Kosten: € 300,-

 

Vervolgcursus van 4 lessen: € 100,-